Zaterdag 8 mei hebben Handbalschool Rijnmond en Sport Revalidatie Rotterdam een samenwerkingsovereenkomst getekend.

Doel van deze samenwerking is blessurepreventie voor alle spelers die bij Handbalschool Rijnmond trainen. Het voorkomen van blessures is erg belangrijk omdat een blessure een langdurige uitschakeling kan betekenen voor de speler EN zijn vereniging. Raakt een speler toch geblesseerd, op de Handbalschool of daarbuiten, dan kan Sport Revalidatie Rotterdam met gerichte oefeningen de handballer weer terugbrengen op zijn oude niveau.

Om een goed beeld te krijgen van de conditie van de spelers die trainen bij Handbalschool Rijnmond wordt in juni begonnen met de individuele screening. Op basis van de uitkomsten van de screening krijgt elke speler een advies om de zomer goed door te komen en de voorbereiding voor het nieuwe seizoen op te starten.

Op deze manier willen Handbalschool Rijnmond en Sport Revalidatie Rotterdam een bijdrage leveren aan een goede, gezonde en veilige handbalomgeving binnen Handbalschool Rijnmond.

Sport Revalidatie Rotterdam is onderdeel van het Para Medisch Centrum Hoogvliet (PMCH). Zij richten zich op blessurepreventie en revalidatie na een sportblessure. Elke sport heeft een eigen sportspecifieke aanpak om de sporter weer zo goed mogelijk op de been te helpen.

Meer weten over Sport Revalidatie Rotterdam? Kijk dan op Sport Revalidatie Rotterdam

 
20210508 103849 

v.l.n.r Anjo Booda & Danielle den Hertog namens Handbalschool Rijnmond en Lincy van der Ven en Job van Nieuwamerongen namens Sport Revalidatie Rotterdam

 
 

Deel deze pagina