Maak kennis met beach handball en zwaai BeachNL en U17 uit voor het EK

Sportbedrijf Rotterdam, Rotterdam Topsport, Handbalschool Rijnmond en de heren Oranjeselectie en U17 Beach Handball bieden alle handballers in de regio Rijnmond de mogelijkheid om op zondag 4 juli kennis te maken met beach handball.

Op Beachveld de Kaap - het net aangelegde beachveld op het puntje van de Katendrechtse Kaap bij de ss Rotterdam - worden clinics gegeven door de top van beachhandballend Nederland. Na de clinics spelen de heren een aantal demowedstrijden. Dit is het laatste moment dat je de beach handballers in Nederland kan zien spelen voordat ze afreizen naar Varna in Bulgarije voor het spelen van het EK Beach Handball.

Wil je kennismaken met beach handball en meedoen aan de clinic, meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld daarbij je naam, leeftijd en vereniging.

Van Handbalschool Rijnmond ontvang je dan de bevestiging met verdere informatie.

Wil je alleen kijken? Dat kan natuurlijk ook. Je bent vanaf 10.00 uur van harte welkom. Beachveld de Kaap ligt net voorbij de ss Rotterdam aan het 3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Als speciale gast is ook de Nederlandse handbalinternational Dani Baijens aanwezig. Met zijn club TBV Lemgo Lippe heeft hij de Duitse beker gewonnen!

De clinics starten om 10.00 en eindigen rond 11.30 uur.
Hierna spelen de heren tot 13.00 uur een aantal demowedstrijden. 

 2021 06 09 16 36 27 

Training van de BeachNL heren

 

Deel deze pagina