Onderstaand vindt u meer informtie over onze vereniging

 Voor wie

HandbalSchool Rijnmond is de door het NHV gecertificeerde handbalschool in de regio Rijnmond. Alle spelers die in deze regio zijn aangesloten bij een handbalverenging hebben de mogelijkheid om te gaan trainen op de HSR. De handbalschool is dus NIET gelieerd aan één of enkele verenigingen uit de regio, spelers van alle verenigingen uit de regio zijn welkom.

 De trainingen

De trainingen op de Handbalschool Rijnmond worden verzorgd door ervaren trainers.

In de leeftijdscategorie 11 – 13 jaar gaat het om een algemene handbalopleiding met het accent op coördinatie en het ontwikkelen van technische vaardigheden op alle posities. In de leeftijd 14 -18 jaar draait het voornamelijk om individuele en groepstactische ontwikkelingen en is er meer aandacht voor de positiespecifieke technieken.

De trainingen op de HSR zijn aanvullend op de trainingen die de spelers bij hun eigen vereniging volgen.

 Individuele ontwikkeling

De trainingen van Handbalschool Rijnmond zijn gericht op de individuele spelers. Hij of zij werkt op de HSR aan de eigen ontwikkeling. Er wordt niet in teams en als team getraind. De spelers van de verschillende verenigingen trainen door elkaar. Als de groep wordt opgesplitst om verschillende oefeningen te doen, bepaalt de trainer de indeling van de groep.

 Kijkje in de keuken

Als trainer van een handbalvereniging bent u altijd welkom om te komen kijken tijdens een training van de handbalschool. U kunt inspiratie opdoen voor uw eigen training en kennismaken met de HSR. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. Het is echter niet toegestaan om filmopnames te maken tijdens trainingen. Voor ons is het prettig als u even van tevoren een berichtje stuurt dat u komt kijken. Stuur hiervoor een mailtje naar secretariaat@handbalschoolrijnmond.nl

  Training op locatie

Onze trainers zijn u graag van dienst. Als vereniging kunt een training laten verzorgen door één van de trainers van de HSR. Hij of zij geeft dan een training aan de trainers van uw vereniging. Heeft u specifieke onderdelen die u graag aan bod wil laten komen, geef dit dan vooraf aan ons door. De trainer houdt hier dan rekening mee met het samenstellen van de training. De kosten voor een training door een senior trainer bedragen € 50,-- per uur + reiskosten waarbij de groepsgrootte maximaal 20 personen is. Voor een junior trainer zijn de kosten € 30,-- per uur + reiskosten.

Wilt u een training aanvragen, stuur dan een e-mail naar secretariaat@handbalschoolrijnmond.nl

×